طراي سايت طراي سايت .

طراي سايت

كاپوتاژ در تبريز

كاپوتاژ چيست؟

كاپوتاژ (Cabotage)، كابوتاژ و كران بري همه يك معنا دارند. زماني كه بخواهيد كالا از گمرك يك كشور به گمرك ديگر در همان كشور انجام بدهيد، نياز به كاپوتاژ كالا خواهيد داشت. اين انتقال كالا مي تواند به روش هاي مختلف دريايي، ريلي، هوايي و جاده اي باشد. كاپوتاژ در تبريز، كاپوتاژ خودرو، كاپوتاژ كالا، كاپوتاژ بسته هاي پستي و … مواردي هستند كه تاجران، مسافران، رانندگان و مشاغل شهرهاي حاشيه مرز با آن سرو كار دارند. يك سري قوانين كاپوتاژ يا مقررات كران‌ بري وجود دارد كه بهتر است بدانيد. هزينه هاي كران بري، حمل كالا به مناطق آزاد تجاري، شرايط پرداخت عوارض گمرك و سود بازرگاني، هزينه‌ هاي گمركي در زمان ورود كالا و ورود مجدد آن متفاوت هست. با هتل سازي دريا تا پايان اين مقاله همراه باشيد تا كاپوتاژ ماشين تا برخي قوانين و نكات را با هم مرور كنيم.

تعريف كاپوتاژ ماشين شخصي

كاپوتاژ ماشين به معناي گرفتن مجوز خروج از كشور براي ماشين شخصي‌تان خواهد بود و از اداره گمرك ايران صادر مي‌گردد. مدت زمان اعتبار كاپوتاژ در تبريز يك‌ساله بوده و چنانچه كمتر از يك ماه از اعتبار آن باقي‌مانده باشد، بايد نسبت به تمديد آن اقدام كنيد.

كاپوتاژ

كاپوتاژ در تبريز

قوانين كاپوتاژ خودرو

كاپوتاژ در تبريز داراي قوانين و شرايط خاصي است كه در زير مشاهده مي نماييد:

  • كالاهايي را مي توان به صورت كاپوتاژ حمل نمود كه صادر شدن آن ها از كشور مجوز داشته باشد.
  • اگر صادر شدن كالايي ممنوع يا كالاهاي مجاز مشروط باشد، كاپوتاژ آن ها با تعهد از گمرك صورت مي گيرد.
  • اگر اعتبار پروانه كاپوتاژ براي رسيدن به گمرك مقصدر تمام شده باشد و تا ۳ ماه بعد از انقضاي آن صاحب كالا گواهينامه ورود به گمرك مقصد را تحويل ندهد؛ كاپوتاژ تحت عنوان به مقصد نرسيده خطاب مي گيرد.
  • حال اگر كالاي به مقصد نرسيده مجاز باشد، مجوز خروجي براي آن صادر مي شود؛ ولي اگر كالاي كران بري ممنوع باشد، قاچاق محسوب ميشود.
  • تمامي كالا‌هايي را كه مجوز صادر شدن دارند، مي‌توان با قوانين مذكور با عنوان كاپوتاژ حمل نمود. اگر كالايي صدور آن ممنوع باشد تا زماني كه مجوزي از اداره كل گمرك داده شود مورد قبول كاپوتاژ نخواهد بود.
  • در واقع گمرك مواردي را مي‌پذيرد كه تشخيص دهد آن كالا مي‌تواند به صورت كاپوتاژ تا مقصد حمل شود.
  • كالاي كاپوتاژ بايد در زماني كه از طرف گمرك مبدا تعيين مي‌شود، به گمرك مقصد برسد. مدت زمان را گمرك مبدا با توجه به وسيله نقليه و مسافت و كيفيت مسير و همچنين فصول مختلف سال، معين مي‌كند.
  • اگر كالاي كاپوتاژ در مدت زمان مشخص به مقصد نرسد، به تشخيص رئيس گمرك مشمول جريمه مي‌شود.
  • اگر در طول مسير، درگير حادثه‌اي شويد و در طول مدت زمان مشخص، محموله نتواند به مقصد برسد، بايد با ذكر علت و موجبات تاخير از گمرك مبدا، درخواست تمديد زمان كنيد. گمرك مبدا در صورتي كه درخواست تمديد، قبل از پايان يافتن مدت زمان تعيين شده‌باشد و علل ذكر شده را موجه تشخيص دهد، مي‌تواند مدت زمان را تمديد كند.

جهت مشاهده سايت روي لينك كليك كنيد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۳۳:۱۰ توسط:تبريز وب سايت موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :