وكيل دعاوي تجاري
جهت مشاوره با شماره ۰۹۱۴۱۱۹۳۵۰۴ تماس بگيريد
وكيل دعاوي تجاري
وكيل دعاوي تجاري بيان مي دارد: در حال حاضر با گسترش علوم گوناگون و پيشرفت علم و تكنولوژي آن چنان حوزه و گستره علوم گوناگون وسيع و گسترده گرديده است كه هيچ انساني نميتواند ادعا نمايد كه حتي در يك عنوان علمي به كليه شاخه هاي آن مسلط است در پي توسعه روابط تجاري و بازرگاني، بروز اختلافات ناشي از اين معاملات تجاري و بازرگاني هم گسترش پيدا كرده است.
اين وكيل دعاوي تجاري ادامه داد: يكي از مسائلي كه همواره مورد توجه طرفين يك رابطه تجاري است. اين مي باشد كه اختلافات راجع به آن رابطه حقوقي به چه كيفيتي و با چه راهكارهايي بايستي حل و فصل گردد. بديهي است اگر اين اختلافات با روش هاي مناسب و سريع رسيدگي نشود، پيامدهاي فراواني از جمله: اتلاف وقت، توقف سرمايه در گردش و ورود خسارت براي طرفين مي گردد.
وكيل تجاري
وكيل دعاوي تجاري درباره ي وكيل تجاري اينگونه بيان مي شود: وكيل تجاري كسي است كه متخصص در امور تجاري است. امور تجاري مانند امور تاجر، امور شركت ها، اسناد تجاري، ورشكستگي تاجر و شركتهاي تجاري، انعقاد قراردادهاي تجاري و بازرگاني، دعاوي بين شركت و شركا، معاملات تجاري و معاملات بين المللي تجاري، جوينت ونچر، سوئيفت و اعتبارات اسنادي، قراردادهاي حمل و نقل بين المللي، سرمايه گذاري مستقيم و غير مستقيم خارجي و… مي باشد.
لازمه حضور وكيل تجاري در شركت ها
وكيل دعاوي تجاري بيان مي دارد كه وكيل تجاري از آن براي مهم است كه تجارت از اموري مي باشد كه در كليه جوامع گستردگي خيلي داشته است. و بيشتر افراد را مشغول خود كرده است. به دليل همين گستردگي و كثرت افراد دخيل در اين حوزه، خيلي از قوانين و مقررات تجاري در سطح حقوق بين الملل و حقوق داخلي كشورها براي ساماندهي به روابط تجاري اشخاص و حل و فصل دعاوي ناشي از آن تدوين شده است.
قانونگذار تاجر را شخصي دانسته كه شغل معمولي خود را معاملات تجارتي قرار دهد. تاجر مي تواند شخص حقيقي يا شخص حقوقي باشد. در حقوق ايران به دليل قديمي بودن قانون تجارت و عدم اصلاح آن، مشكلاتي در عمل ايجاد شده و قانون تجارت مصوب 1311 پاسخگوي نيازهاي تجاري جديد نمي باشد. و اين امر مشكلاتي در عمل ايجاد نموده است كه همراه با سودجويي و اقدامات غير قانوني بعضي تجار، موجب ايجاد دعاوي تجاري زيادي شده است كه يك وكيل تجاري بايد در آن مهارت پيدا كند.
معاملات تجاري حكمي يا تبعي به اعتبار تاجر بودن متعاملين يا يكي از آن ها تجاري شناخته مي شوند:
1. تمامي معاملات بين تجار و كسبه و صرافان و بانكها
2. همه ي معاملات كه تاجر با غير تاجر براي حوائج تجارتي خود مي كند.
3. تمامي معاملاتي كه اجزا يا خدمه يا شاگرد تاجر براي امور تجارتي ارباب خود مي كند.
4. تمامي معاملات شركت هاي تجارتي
نحوه ي طرح و رسيدگي دعاوي تجاري
وكيل دعواي تجاري بيان مي كند، دعاوي تجاري نيز همانند ساير دعاوي طرح مي گردد. در حال حاضر براي تاسيس دفاتر خدمات الكترونيك قضايي در كل كشور طرح هر گونه دعوي بايد از راه دفاتر خدمات الكترونيك قضايي انجام شود. متقاضي طرح دعاوي تجاري اعم از وكيل دعاوي تجاري يا اشخاص عادي بايد با در دست داشتن مدارك مستند دعوا به اين دفاتر مراجعه و دادخواست خود را ثبت نمايد.
وكيل دعواي تجاري بيان مي دارد. برخي از دعاوي تجاري به دليل تخصصي بودن نيازمند اين مي باشد كه مقام رسيدگي كننده به اين دعاوي اطلاعات جامع و مانعي در اين زمينه داشته باشد. و قابل رسيدگي از طرف تمام قضات نيست.
وكيل دعاوي حقوقي
وكيل دعاوي تجاري بيان داشت: درباره ي دعاوي تجاري بيشتر اوقات قانون تجارت تعيين كننده مي باشد. و دعواهايي كه مطرح مي گردد. اغلب از قراردادهاي تجاري نشات مي يابد. در قوانين تجارت قابليت هاي تجاري در نظر گرفته شده است كه از آن جمله سرعت اجرا و تضمينات خاصي مي باشد كه ذات دعاوي تجاري در مقايسه با ديگر مباحث حقوقي مي طلبد. و اينكه صرفا شخصي آشنا به قواعد و قوانين حوزه تجارت باشد لازم نيست و نياز است كه عملا نيز در زمينه دعاوي تجاري فعاليت داشته باشد.
به همين علت است كه وكيل دعاوي تجاري و بازرگاني آگاه به مقررات و قوانين تجاري زماني كه بطور تخصصي در حوزه دعاوي تجاري فعاليت مي نمايد. و وكالت دعاوي تجاري را مورد اصلي كار خود قرار داده است علاوه بر اينكه ميتواند در مراحل مذاكرات تجاري و بستن قرارداد كه آغاز رابطه و پيش بيني وقايع آينده مي باشد عملكرد خوبي داشته باشد بلكه ميتواند در مطرح نمودن يك دعواي تجاري و يا دفاع در يك دعوا موفق عمل نمايد.
جهت مطالعه ادامه مطلب كليك كنيد
برچسب: ،
ادامه مطلب