ظروف نگهدارنده غذا
خيلي از خانم ها اغلب اين نگراني را دارند كه باقيمانده غذا و مواد خوراكي را در چه ظروفي نگهداري نمايند. خيلي از كارمندان هم كه ناهار را از خانه مي برند، به اين فكر مي كنند كه چه ظرفي براي اين كار مناسب تر مي باشد. ما در اين مطلب همه چيز را درباره ي بهترين ظرف گرم نگهدارنده غذا براي شما شرح خواهيم داد. ظروف نگهدارنده غذا در خانه و همچنين ظروف نگهدارنده غذا براي محل كار انواع گوناگون و متنوعي دارند. اين تنوع برحسب جنس، شكل ظاهري، قيمت، حجم و نوع كاربرد متفاوت مي باشد. براي مثال ظروفي كه براي غذاهاي گرم به كار مي روند با ظروفي كه قرار است در آن ها غذاي سرد مثل سالادها ريخته شوند متفاوت مي باشند.
ظرف غذا براي محل كار يا ظرف غذاي كارمندي
كار، دانشگاه يا مدرسه موجب مي گردند كه مجبور باشيم بيرون از خانه غذا بخوريم. افرادي كه به هر علتي به غذاي رستوراني و آماده علاقه اي ندارند، يا دوست ندارند كه هر روز ساندويچ و غذاي سرد ميل نمايند، بايستي به دنبال راهي براي بردن غذاي خانگي باشند و د رنيتجه ظروفي تهيه نمايند كه غذاي شان در آن سالم و گرم بماند. در انتخاب بهترين ظرف گرم نگهدارنده غذا براي محل كار يا ظرف غذاي كارمندي بايستي نكاتي را در نظر گرفت. اولين مورد حجم ظرف است؛ بايستي ظرفي را انتخاب نماييد كه حجمي متناسب با غذاي مصرفي تان داشته باشد و همچنين در كيف تان به آساني جاي بگيرد.
حجم يك الي ۱.۲ ليتر براي وعده ناهار حجم مناسبي مي باشد. دومين مورد وزن ظرف غذا براي محل كار مي باشد. اين ظرف نبايد آنقدر سنگين باشد كه وزن آن در مسير رفت و آمد براي تان مشكلي و سختي ايجاد كند. وزن مناسب زير ۵۰۰ گرم است. سومين نكته در مورد جنس ظرف غذاي كارمندي مي باشد. جنس اين ظروف بايستي به گونه اي باشد كه اگر غذاي گرم يا داغ در آن ريختيد، مواد شيميايي مضر آزاد نكنند و براي سلامتي تان خطري پيش نيايد. همچنين بايستي بدانيد ظرف نگهدارنده غذا براي محل كار چه مدت غذا را گرم نگه مي دارد. و همچنين قابليت قرارگيري براي روي شعله اجاق گاز يا مايكروويو را داد يا نه.
و مورد آخر اينكه اگر ظرفي جهت حمل مواد آبكي همانند سوپ يا مايعات ديگر تهيه نموديد، از جنس درب و واشر مورد استفاده در آن مطمئن شويد. به اين دليل كه قطعا دوست نداريد زماني كه به محل كارتان رسيديد ببينيد كه كيف تان پر از سوپ و آب شده است.
انواع ظرف غذاي كارمندي
ظروف غذا براي محل كار يا ظرف غذاي كارمندي انواع گوناگوني دارند كه در اين قسمت به معرفي چند مورد از آن ها خواهيم پرداخت. همانگونه كه بيان كرديم شما مي توانيد بسته به نياز خود يكي از انواع مدلهاي آن را انتخاب نماييد. ظرف غذاي چند طبقه، ظرف غذاي برقي، ظرف غذاي استيل، ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار، ظرف غذا با در پرسي و… از انواع ظروف غذا براي محل كار مي باشند.

ظرف غذاي كارمندي چند طبقه
اين ظروف چند طبقه اغلب طوري طراحي مي گردند كه يك طبقه آن جهت ريختن برنج و طبقه ديگر كه ابعاد كوچك تري هم دارد. مناسب براي قرارگيري مواد غذايي آبكي همانند انواع خورشت ها است. طبقه اول كه ويژه خورشت ها و مواد آبكي مي باشد. واشر ويژه اي دارد كه به خوبي ظرف را پلمپ نموده و از خروج اين مواد به بيرون جلوگيري مي نمايد. همچنين اين ظروف غذا داراي گيره هاي محكمي مي باشند كه هر دو طبقه را به هم متصل مي نمايند. ظروف غذاي دو طبقه مناسب براي محل كار و همينطور سفر و پيك نيك هستند.
اين ظروف از جنس هاي استيل، تفلون و همينطور پلاستيك هاي مقاوم و با كيفيت ساخته مي شوند. همچنين شركت هاي سازنده، براي ظروف غذاي كارمندي طرح ها و رنگي بندي هاي گوناگوني را نيز در نظر گرفته اند كه بر اساس همه سليقه ها باشند. برخي از اين ظروف داراي دسته جهت بلند نمودن و حمل آن نيز مي باشند.
برخي از ظروف غذاي كارمندي هم داراي قسمت هاي جداگانه اي هستند، اما اين قسمت ها به شكل طبقه بر روي هم قرار نمي گيرند. بلكه در كنار هم تعبيه گرديده اند. در هر قسمت ميتوان غذايي مخصوص را نگهداري نمود و اگر پوشش محكمي داشته باشند، در حركت دادن و تكان خورد ظرف، غذاها با هم مخلوط نمي گردند.
ظرف غذاي كارمندي برقي
براي افرادي كه در محل كارشان به اجاق گاز يا مايكروويو دسترسي ندارند و به دنبال راهي براي گرم كردن غذاي خود مي باشند، بهترين پيشنهاد ظروف غذاي برقي است. اين ظروف نسل جديدي از ظروف نگهدارنده غذا هستند كه توسط آن ها مي توانيد به آساني و فقط با وصل نمودن ظرف به پريز برق و فشار دادن يك دكمه، در مدت زمان كوتاهي غذاي خود را گرم نماييد. برخي از اين ظروف يك سيم جداگانه هم جهت گرم نمودن غذا در ماشين را هم دارند. جنس محفظه داخلي ظرف غذاي برقي از استيل ضد زنگ بوده و بدنه بيروني آن از پلاستيك با كيفيت ساخته شده كه در مقابل فشار و ضربه مقاوم مي باشد.
بر روي در آن يك قفل تعبيه گرديده كه خيال شما را از بابت ريختن مواد غذايي به بيرون راحت مي نمايد. مدت زمان گرم شدن غذا در اين ظروف برقي ميان ۱۵ تا ۳۰ دقيقه مي باشد. همينطور بر روي دريچه اين ظروف قاشقي قرار داده شده تا اگر در بيرون از منزل به قاشق دسترسي نداشتيد دچار مشكل نشويد. ظرف غذاي برقي قابل شستشو مي باشد و لوازم جانبي آن ميتواند داخل ماشين ظرفشويي هم قرار گيرد.
ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار و پرسي
در زمان خريد ظرف نگهدارنده غذا يكي از مواردي كه بايستي به آن دقت نمود، درب ظرف است، درب ظرف ميتواند قفل دار يا پرسي باشد اما در هر صورت بايستي به طور كامل چفت و محكم باشند. اگر جنس ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار به گونه اي باشد كه بتوان آن را در مايكروويو قرار داد. از آن براي محل كار هم ميتوان استفاده نمود. اين ظروف رنگ بندي و طرح بندي متنوعي دارند. و همچنين در اندازه هاي گوناگون ساخته شده اند. ظرف غذا با در پرسي هم نوع ديگري از اين ظروف هستند كه در بيشتر موارد از جنسه شيشه هستند. براي در آن ها از جنس پلاستيك نرم به كار رفته است كه به آساني بر روي دهانه ظرف قرار داده مي شود و با كمي فشار بسته مي شوند.
جهت مطالعه ادامه مطلب كليك كنيد
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: